Primaria Municipiului Pascani
 

Adresa:
PRIMARIA MUNICIPIULUI PASCANI
 

Pascani, Strada Stefan cel Mare
Telefon : 0040 232 762300
Fax : 0040 232 766259

 


Orice persoana interesata, asociatie legal constituita, asociatie de afaceri poate trimite in scris, in termen rezonabil, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de hotarari afisate pe site-ul Primariei Pascani.
Aceste  propuneri se primesc de catre doamna Nicoleta Negrescu, consilier in cadrul Compartimentului de Relatii cu Publicul si Societatea Civila din cadrul aparatului propriu al Primariei Municipiului Pascani.
In vederea elaborarii strategiei de dezvoltare economico-sociala a municipiului Pascani, care sa raspunda nevoilor si aspiratiilor comunitatii locale, va rugam sa aveti amabilitatea de a completa chestionarele care se gasesc la sediul nou al Primariei Municipiului Pascani (la ofiterul de serviciu) si pe site-ul primariei Pascani http://primaria.pascani.ro/, la sectiunea Strategia de Dezvoltare. In cazul in care doriti sa adaugati si alte comentarii suplimentare puteti adauga noi pagini la aceste chestionare, care pot fi completate atat in format fizic, cat si in format electronic. Dupa completare, chestionarele se pot depune la sediul nou al Primariei Municipiului Pascani (la ofiterul de serviciu) sau se pot trimite pe cale electronica la adresa integrare@primariapascani.ro.